Datingside for funksjonshemmede og handikappede

Velkommen til vår datingside for funksjonshemmede og handikappede. Her kan du møte hundrevis av mennesker med funksjonsnedsettelse, funksjonshemming eller et handikap som er våre medlemmer. Med hjelp av vår datingside kan du finne funksjonshemmede ikke bare i Norge, men også i andre land. Handikappede fra hele verden møtes her online, med håp om å treffe likesinnede og en livspartner. Blant våre medlemmer finner du single menn og kvinner med nedsatt funksjonsevne, som leter etter det samme som deg. Etter registrering kan du få kontakt med andre brukere ved å sende og motta private meldinger. Bli medlem og prøv vår dating tjeneste for funksjonshemmede og handikappede for å finne nye venner eller noen, å dele livet med.

Registrer deg gratis.
Møt funksjonshemmede single nå!

Fødselsdato:
Helsetilstand:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har lest bruksvilkårene, retningslinjer for personvern og cookie-policy, jeg forstår og samtykker i dem. Jeg samtykker også i å motta nyhetsbrev, varslinger fra andre funksjonshemmede på e-post, sendt av handicapped.dating-services-singles.com

Dating for funksjonshemmede

Online dating er populært blant funksjonshemmede i Norge. Mange handikappede har allerede funnet noen på vår datingside. Her kommer du raskt i kontakt med funksjonshemmede og andre single som du kan chatte og møtes. Vi er sikre på at du vil finne menn og kvinner som deler dine interesser og kanskje du bestemmer deg for å inngå et seriøst forhold til noen av dem. Personer med nedsatt funksjonsevne har rett til å leve et fullverdig og anstendig liv. Funksjonshemming bør ikke være et hinder for å lykkes i ditt personlige liv. Prøv vår dating tjeneste for funksjonshemmede og handikappede for å møte nye venner eller finne din kjærlighet.